free site statistics پرسش و پاسخ مهاجرت به ایتالیا |

پرسش و پاسخ مهاجرت به ایتالیا

شما ممکن است این را هم بپسندید

۴ پاسخ‌ها

  1. مهشید گفت:

    0

    0

    سلام, ببخشید, یه موسسه معتبر اروپایی دوره های اموزشی یک ماهه در ایتالیا برگزار میکنه که بیشتر مهارت های بعد از فراغت از تحصیل برای کسانی که رشته های هنری خوندن شامل میشه, بعد از چندین مصاحبه من بالاخره در دوره ای که قراره به صورت یک هفته ای برگزار بشه قبول شدم. حالا با توجه به اینکه هدفم تحصیله باید برای ویزای تحصیلی ایتالیا اقدام کنم یا چون دانشگاهی نیست باید درخواست ویزای توریستی بدم؟
    سوال بعدیمم اینه که من پذیرش تحصیلی از یکی از دانشگاه های آلمان دارم که شروعش اسفنده و برای همین پروسه از کارم استعفا دادم و از تیر ماه سرکار نمیرم. با این توصیفات برای نامه اشتغال بکار و بیمه برای ویزا باید چیکار کنم؟؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

    • جواد گفت:

      0

      0

      سلام. برای سفارت باید مشخص کنید که شما تحصیلی میخواین اقدام کنین یا توریستی که هرکدوم شرایط و روند خاص خودش رو داره.
      اگر که تحصیلی باشه یعنی شما از طرف اون موسسه آموزشی باید نامه پذیرش داشته باشین که با اون نامه بتونین به سفارت مهاجرت تحصیلیتون رو اثبات کنین، وگرنه باید روند ویزای توریستی رو دنبال کنین.

      تا جایی که من میدونم، سفارت آلمان به این زودی ها وقت سفارت نمیده و شنیدم حتی تا ۱۳ ماه هم ممکنه طول بکشه تا وقت سفارت بهتون برسه. بهتره هرچه زودتر برای وقت سفارت اقدام کنین.
      موفق باشین

  2. مرضیه گفت:

    0

    0

    سلام،من لیسانس برق دارم،میخواستم امسال کنکور ارشد بدم،از طرفی به طور تصادفی با شرایط تحصیل تو ایتالیا آشنا شدم،به نظر شما با توجه به اینکه من نمیتونم از نظر مالی رو کمک زیادی از طرف خانواده م حساب کنم،اقدام کنم برای ایتالیا؟dsu,ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

    • جواد گفت:

      0

      0

      سلام
      یکی از مهمترین دلایلی که باعث میشه ایتالیا جذاب تر بشه، همین قضیه بورسی هست که میدن، ولی حقیقتش اینه که اگر فقط به هوای همین بورس بخواین بیاین، شرایط ممکنه همونجوری که فکر میکردین پیش نره و کارتون سخت بشه. همونطوری که امسال، شرایط بورس شدن سخت تر شد و خیلی ها رو غافلگیر کرده، حتی سال دومی هایی که بورسشون قطعی بوده. اگر که مدارکی که مورد نیاز هست رو آماده کنین میشه گفت که بورس رو میگیرین، ولی تاکید میکنم که ممکنه سال بعد شرایط مثل امسال نباشه حتما باید همیشه پیگیر اتفاقا و خبرای جدید از طرف سازمان بورس (استانی که دانشگاه تون توش قرار داره) باشین.

      حداقل برای شش ماه اول حدود ۳۰۰۰-۴۰۰۰ یورو در نظر داشته باشین که همراهتون باشه تا جواب بورس و خوابگاه بیاد و قسط اول پول بورس رو بهتون بدن.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا سوال جواب سوال زیر را وارد کنید * زمان پاسخ به این سوال تمام شده. لطفا بر روی دکمه "بازسازی" کلیک کنید.